wilmadjurliv.blogg.se

2013-09-09
20:19:08

Jätte ledsen för den dåliga upd.
Har inte haft tid...
Red lilla Kingstone för sista gången för nu har han åkt till sina nya ägare. Sen i söndags så red jag Ann-Sofies Nero. Det gick bra! han är ganska framtung men har man lagom långa tyglar, sitter bra och är beredd på att fånga upp honom ibland när han snubblar går det bra. Lite mycket i skolan nu känner jag :3 Men, men.
Kanske börjar blogga på horseworld.se istället fast det känns lite jobbigt att "börja om" med en ny blogg, men vi får se. Har redan fixat blogg adressen och så men lämnar inte ut den här för en jag har gjort det lite snyggare.

Det blev ett väldigt kort inlägg nu men ni fick hela fall lite uppdatering :3

Adiós //Wilma♥

2013-09-04
17:03:23

Uppdatering

Sorry....Men har haft mycket att göra och inte en lugn stund. I Söndags var jag och red på Kingstone. Red med Tilde och Milkshake. Det gick bra! Han jobbade bra och fick galoppera ganska mycket.

På måndag var det dags för skolan igen, japp och skoldagarna är mycket jobbigare än i femman! Vi har i stort sätt ingen rast tio minuter mellan varje lektion, vi har lektioner på högstadiet och då måste man räkna att man kanske ska hinna gå upp dit också. Men samtidigt så är lektionerna mycket roligare med bättre lärare!

Längtar verkligen tills jultidningarna kommer! Har redan bestämt mig för att sälja för femförlag...igen, har gjort det dom tre senast åren också. Men det är bara bra för då så får man lite bonus poäng. I år blir det en:
Nikon D5100 18-55VR

Om jag får tillräkligt mycket poäng detvillsäga, men har sökt jätte mycket men hittar ingen bra sida där det står något om den. 
Går den att filma med?
 

Hejdå// Wilma<3
 

 


2013-09-01
17:07:22

Veckan framöver...
Idag har jag mest slappat när mamma slutat jobba åker vi antagligen till lilla Kingstone och så rider jag honom...Hoppas att jag kan ta en bit av han svans så jag kan skicka in till det där armbandet av tagel. Det kommer ändå inte synas till dom som köpt honom...
Vem rider jag nu då? Kanske Yass nån gång ibland kanske börjar på vigelsjö en gång i veckan, annars kommer jag rida min Gaie gubbe :) han är islandshäst och jag har ridit honom en gång bara men jag har ridit många andra hästar i det stallet flera gånger men Gaie är väldigt pigg, älskar att galoppera men rädd för allt :) fast han är rädd på ett bra sätt! Han kan se en människa som går en bit ifrån på deras trädgår och han blir rädd, hoppar till, springer en bit sen slutar han, efter 10 sekunder blir han rädd för samma person och gör precis samma sak. Tycker det är jätte roligt att rida honom! Han står inte alls långt ifrån där jag bor det är cykelavstånd dit och vi känner hans ägare bra!
Sen så har våra grannar på andra sidan vägen också islandshästar, där jag brukar hjälpa till och borsta lite, deras dotter har en häst som hon inte rider längre då hon har en annan islandshäst nu men henne skulle jag kanske få prova någon gång.
 
Hoppas att vi får åka till hööks snart måste köpa lite nya vinter kläder att ha i stallet. Imorgon börjar skolan igen efter att jag har vart sjuk ett tag nu, hoppas jag inte kommit efter allt för mycket.
 
Hejdå// Wilma<3