wilmadjurliv.blogg.se

2013-07-27
23:28:14

Dålig uppdatering...Jag vet...:(
Sjukt ledsen för sommarens dåliga uppdateringar, men vi är borta mycket och det kommer folk till oss sen så har det vart en så fin och varm sommar och det är inte jätte kul att sitta framför datorn eller mobilen när det är 30 grader varmt och solen lyser. But I promise, när skolan börjar så kommer jag att blogga mera, det kanske borde vara tvärt om för nu under sommaren har jag ju all tid i världen...eller ;)
Jag har sovit över hos Lovisa, första dagen så red jag Kingstone och hon Wanezza. Vi red längre än vad vi brukar det var ganska varmt och vi galopperade mycket och snabbt! Ändå så var hästarna inte äns svettiga, de flåsade knappt efter den sista snabbaste galoppen...så bra kondis har de...Snart är det höst och tävlingarna drar igång igen hoppas på att jag ska kunna starta några tävlingar i både dressyr och hoppning med Kingstone.
 
Under en vecka tillbaka så har vi vart marsvins vakter åt mina kusiner, imorgon åker dom hem,. Vad ska då Zacke skälla på? ;)
Ha det bra// Wilma♥
 

2013-07-15
18:13:00

Söndag-måndag hos Lovisa
Jag har sovit över hos Lovisa från i söndags till idag, på söndagen så hade vi bestämmt att vi skulle ridda en långtur, fast där vi hade tänkt att rida så var det några omkull blåsta träd över vägen så vi fick rida vedrundan istället som är typ mer än hälften så kort, men vi var ute i två timmar ändå...dom två sista galopperna var jätte roliga...Jag red först på Kingstone sen så kom Lovisa på Wanezza, det var en lång raksträcka fram till en nedförstbacke, hela raksträckan så galopperade jag och bara lät honom springa i sin fart, sen i den sista uppförsbacken så travade vi fram till backen jag behövde inte äns göra en galoppskänkel utan bara driva så gick han upp i galopp, de ända jag behövde göra var att stå i fälltsits (vet inte ricktigt hur det stavas) Jag kände verkligen att han gaav allt han hade och tog i med hela kroppen...medans Wanezza var ganska seg...;)
 
Jag och Lovisa hade tänkt att vi skulle göra en youtube kanal tillsammans, där vi lägger ut videos när hon och jag är i stallet och rider, antagligen så kommer jag att lägga upp videosarna här, på min blogg.
Ha det bra // Wilma♥
 
 
 

2013-07-09
20:20:13

Vinbärsmuffins med glasyr
Nu är mina glaserade vitavinbärsmuffins klara... dom blev inte jätte snygga men förhoppningsvis goda :) 
Hejdå// Wilma♥

2013-07-09
15:35:56

Fyra dagar i Dalarna

I tisdagst så åkte jag till Dalarna med min kusin och hennes föräldrar, där har dom en typ stuga där dom brukar vara varge sommar, jag har vart där tre gånger om man räknar med den här. 

På tisdagen kom vi dit ganska sen men vi åt vi jordgubbar och glass, spelade spel och sen så la vi oss för att sova.

På onsdagen så åkte vi till Leksandsommarland, där var vi tills dom stängde , det var kul att vara där tyvärr så tog jag inte så många bilder.

Enligt väderrapporten så skulle det bli regn på torsdan, men det blev det inte...vi var inne nästan hela dagen ändå men efter lunch så åkte vi och spelade minigolf.

På fredagen så skulle vi till Falun där skulle vi möta mina föräldrar och äta lunch där tillsammans. Sen så åkte vi hem.

På lördagen så hade jag ganska fullt upp, i söndags så var jag och red med Lovisa klockan 20:00 bara för att det var 28 grader varmt och jätte mycket broms på dagen....
Hejdå// Wilma♥
 

2013-07-02
10:27:30

Dalarna...
Om två timmar så åker jag med min kusin upp till dalarna till deras sommarställe. Därför kommer jag antagligen inte uppdatera på ett tag men jag lovar att när jag kommit hem så ska jag berätta och lägga upp några bilder. I går så var jag och red med Lovisa det gick ganska bra.
hejdå// Wilma♥