wilmadjurliv.blogg.se

2013-04-30
16:17:00

I stallet
I söndags så var jag i stallet typ hela dagen. Det var roligt och det gick bra att rida på Kingstone. Jag red tillsammans med Ellinor. När jag kom till hagen för att hämta Kingstone så låg alla hästar förutom Kingstone ner, och precis när jag skulle ta kort så reste Tigull och Herkules sig upp, men Kavat låg kvar.
 
Hejdå//Wilma♥

2013-04-30
15:38:11

30 april...
Idag och igår så har jag vart hemma från skolan för att jag har varigt sjuk, men nu så känns det bättre. Idag så är det den sista april så idag ska jag och min familj cykla till en majbrasa som finns nära där vi bor. Där är vi varje år den 30 april och grillar korv och så. Kanske tar några bilder om det går.
Hejdå// Wilma♥

2013-04-27
13:25:00

Nu var det dags igen...
Igår så fick jag årets första myggbett. Inte precis roligt. Jag hatar inte småkryp men myggor, flugor, bromsar och knott är otroligt irriterande, speciellt när man har en häst som är extra känslig för det. Men det finns inte mycket att göra åt saken. Äntligen är det helg efter en lång helg just nu så lyssnar jag på Spotify men ska nog gå ut och busa lite med Zacke i det fina vädret. Imorgon så ska jag och mamma ha stallet så det blir en tidig morgon och sen kväll, kanske tar några bilder också.
Ha en bra lördag// Wilma♥

2013-04-26
19:17:16

Hos Tindra...
Idag så har jag varigt i skolan som vanligt. Efter skolan så gick jag, David och Rasmus hem till Tindra. Först så skulle vi äta mellis, men dom hade typ inget hemma så det blev ingen mellis. Då så gick vi ut och hoppade studs matta istället. Efter en stund så sa David att han var as hungrig och tyckte att vi skulle köpa något på pizzerian som ligger mitt emot Tindras hus. Så jag och tindra cyklade ner till pizzerian och Ralle och David fick stanna hos Tindra och hoppa studs matta. Vi köpte två pommes med vitlökssås, och så hade vi tagit fyra klubbor, men vi visste inte om det var gratis eller inte så när vi skulle betala så gav tindra några kronor och sa att det var för klubborna och då så gav han som jobbade på pizzerian två klubbor till. Jag och Tindra satt på taket på deras gamla lekstuga och David och Rasmus satt på Tindras studsmatta och åt. Efter att David och Rasmus gått hem så gjorde jag och Tindra våran engelska läxa sen så hämtade pappa mig och vi åkte hem.
Hoppas du har haft en lika bra dag som jag.
Ha en bra kväll// Wilma♥

2013-04-24
16:33:00

Typiskt aprilväder...
Har lite skuldkänslor för att jag inte skrivit sen i söndags men ja. Idag så har jag gått i skolan som vanligt. Mamma och Pappa ska vara i Gävle i två dagar så det är bara jag och min storebror Anton hemma. Så jag detta kommer ju bli kul... not, vi brukar bråka väldig mycket när vi är själva hemma. Men det går nog bra! Igår så var jag och red. När jag hade satt på Kingstone grimman så kom det en otroligt stark vind, jag kunde knappt stå kvar på marken. Så unghästarna som går i hagen bredvid Kingstone blev galna och började galoppera så Kingstone blev också lite små galen så han reste sig nästan på bakbenen men det gick bra ändå. Sen blev det soligt och regnigt, så det blev en jätte vacker regnbåge.
Hoppas du haft en bra dag//Wilma♥

2013-04-21
20:00:00

♥....
Idag så fyllde mamma år så släkten har varit här. Det var väl inte precis super roligt men vi åt tårta sen så spelade jag fotboll med mina kusiner. Imorgon så är det måndag och skola igen. Äntligen så har snön smält. Nu kan jag börja träna lite bättre med Kingstone.
Hejdå// Wilma♥

2013-04-19
19:10:02

Idag...
Idag så gick jag i skolan som vanligt. Efter skolan så följde jag med Amanda hem. Vi åt mellis, sen så åkte vi till stallet. Jag red på Kingstone, Amanda på Yass, Lovisa på Pagge och Sara på Matizze(vet inte riktigt hur han stavas) Det gick bra vi galopperade ganska mycket. Sara vände efter en stund men jag, Amanda och Lovisa fortsatte. Fast på vägen hem så hade Lovisa galopperat lite i förväg så hon var kanske sju meter framför mig och Amanda, men då så kom det en hund springande bakom Yass så att hon blev jätte rädd och då blev Kingstone också rädd så dom galopperade ifatt Lovisa men sen så fick jag stopp på Kingstone så det gick bra. imorgon ska jag bara ta det lugnt och vara hemma tror jag
Ha en bra fredagskväll /Wilma♥

2013-04-11
21:40:00

Ask.fm......
Fråga mig något på Ask.fm/ wilmaloveeriksson

2013-04-11
21:28:00

Vad tycker du?.....
 Är detta en bra header?
Svara i kommentarerna eller maila mig.....Tack/Wilma

2013-04-09
18:10:43

Bilder från en April kväll!
I Fredags så var jag och red och då tog mamma några bilder med min kamera, bilderna blev bra fast jag såg lite konstig ut!♥
Hoppas ni gillar bilderna
Hejdå!♥/Wilma

2013-04-04
12:45:18

Valbo köpcentrum...
I går så var jag, mamma och pappa i Gävle. Vi gick på Valbo köpcenrum, ikea och Hööks. Först gick vi på Hööks som är en ridsportsaffär, där så provade jag en säkerhetsväst för 2359 kr som jag ska köpa på Hööks hemsida. Jag köpte en rotviska och ett par vita ridvantar som jag ska ha när jag tävlar, båda sakerna kostade 39,90:- st.
Sen gick jag och mamma på H&M. Jag köpte ett par typ korallrosa jeans och en tjocktröja. Jeansen kostade 149,90:- och tjocktröjan 100:- på rea.
På guldfynd så köpte jag tre par örhängen och ett långt halsband. Örhägnena kostade 59,50:- och halsbandet 89,50:- fast om man köpte två saker från "I.me.my" så fick man den billigaste för halvapriset så tillsammans så kostade det 119:-
På KappAhl så köpte jag ett par örhängen som jag hade tittat på KappAhl hemma, dom kostade 29,90:-
Sen så köpte mamma ett par skor till mig på "Din sko" för 149,90:-
På Ikea köpte vi inget förutom mat då men inga möbler eller så.....men nu så ska jag göra min läxa...Hejdå!♥
 

2013-04-04
11:52:01

En dag i stallet.....
I söndags så var jag och red, eller jag var i stallet hela dagen i stort sätt för jag och mamma skulle ge alla hästarna frukost och släppa ut hästarna på morgonen, ge lunch och släppa in och ge middag till dom men då red jag på Kingstone också. Jag tog några bilder med min mobil som jag hade tängt att lägga upp i måndags men jag har inte haft tillgång till min blogg förns nu.
Bilderna blev inte så jätte bra men jag tog dom själv......