wilmadjurliv.blogg.se

2013-02-26
20:45:53

Några bilder!!<3
Kom precis hem från stallet efter att ha ridit med Lovisa. Jag tog några bilder på Kingstone, Wanezza, Tova och Sunny. Jag red på Kingstone och Lovisa på Wanezza sen tog vi in Tova och Kavat för att bosta dom. Sen när vi skulle lämna dom i hagen så tog jag några bilder på Sunny eller Sunny Wind som hon igentligen heter som är förra årets föl!!Men jag längtar till i morgon för då är det dags för vårt lilla ridläger. Det är bara från onsdag till torsdag men  det ska ändå bli super kul!!När jag kommer till stallet imorgon klockan 10:00 så ska vi rida på lång ritt tillsammans med fem andra tjejer och sen ska vi sova över hos Lovisa och äta godis och chip till en häst film. Sen på torsdag så ska vi tolka och ta hand om hästarna mera. Jag ser hela fall fram emot det!!
En bild när jag rider på fluffiga lilla Kingstone, fast bilden blev lite dålig för jag blundade plus att Kingstones ben påminner om Mulles ben (Mulle är en tecknad häst med väldigt "markerade" ben i serien Min Häst) för att Kingstone har ben reflexer som trycker ihop pälsen!
En bild på Wanezza som tittar ut över ridbanan och tänker: "Suck, kan vi sätta igång att hoppa snart eller, hur många kort ska ni ta igentligen?"
Detta är Tova som kom hem för inte så länge sen efter att vart utlånad tillsammans med Kavat. Hon är knappt en meter i mankhöjd och sjukt söt!!Hon är stallets lilla maskot.
Två bilder på sötnosen Sunny. Visst är hon söt men ni ska bara veta hur busig hon är men det är ju alla föl, åringar och ung hästar, ja faktis hästar över huvud taget!<3

2013-02-20
19:58:23

Dagens ridtur!<3
Idag red jag tillsammans med Lovisa, Nora och Lina. Det var super kul ävenfast Kingstone var väldigt pigg!Amelie   den bruna hästen på bilden red Nora på, Lovisa red på Wanezza fast hon hade väldigt svår att stå still så det blev ingen bra bild. Lina red på en ponny som heter Selma men jag han inte ta kort på henne. Jag red såklart på kingstone som jag tog två bilder på! Men på sportlovet alltså nästa vecka så ska jag, Lovisa, Nora, Juliette och Amanda ha ett litet "mini ridläger" för bara oss då kommer jag att ta många flera bilder!!
 

2013-02-18
20:08:03

Stallet<3
Idag var jag i stallet och red på Kingstone och tog med mig min mobil för att ta några kort. De är otroligt hur svårt det kan vara att ta ett kort på en shettis som har otroligt svårt att stå still och är väldigt nyfiken. Iblan så brukar han göra roliga "grimarser" (Ni som rider eller håller på med hästar förstår vad jag menar) Men idag var en sådan dag då han gör så. Men man hinner aldrig ta upp mobilen och ta ett kort.

2013-02-18
19:57:03

Kusin!<3
Skulle bara berätta att jag sov över hos världens bäst kusin Lovina! På lördagen så tittade vi på mellodifestivalen och åt chips och godis sen på söndagen gick vi på stan. Det var kul fast jag träffar Lovina varge vardag eftersom att vi går i samma skola.

2013-02-13
14:14:40

Sjuk
Tjaoo, har varigt sjuk tisdag och onsdag nu men i måndags så var jag och red. Jag red till sammans med en tjej som är ett år yngre än mig som jag har känt typ i 5 år nu. Vi red på ridbanan, jag red på Kingstone och hon red på en ponny som heter Wanezza. Efter att vi hade ridit så tog vi av sadlarna och ställde in Wanezza i en box sen lös hoppade vi Kingstone. Han tyckte det var väldigt roligt!och han behöver komma igång med motionen igen. Vill bara passa på att säga grattis! till min kompis Amanda som fyller år idag.

2013-02-09
22:28:27

Fruktsallad!
Idag var det andra deltävlingen i melodifestivalen och jag skulle fixa fika till kvällen. Jag beslutede mig för att göra en fruktsallad med vattenmelon, äpplen, clementiner, bananer, russin och kockos. Den blev god och nyttig fast godis blev det lite endå det måste man ju ha en lördag!

2013-02-09
22:15:57

Snön har fallit på marken igen!
Hemma hos mig har snön kommit igen, minst en decimeter ligger nu på marken. Så idag så var jag och Zacke ute på en liten vinterpromenad. Med sin centimeters korta päls så frös han efter två minuter. När vi kom in igen så satt vi i min säng under täcket och drack varm choklad. 

2013-02-09
13:57:44

Katt som kan sina konster!!
 Han kan göra allt för en liten godis bit!

2013-02-09
13:31:28

Disco!
Igår, fredag så hade jag och några tjejer från min klass disco för 0-5. Det var många som kom och vi fick ihop 3600 kr. Det var sjukt kul! hoppas det blir en rickigt rolig klass resa, men först måste killarna i våran klass också samla ihop lite pengar!

2013-02-05
16:17:16

Super hamster!!
Några bilder på min dvärghamster Köttbullen. Hon heter Köttbullen för att dom i affären där jag köpte henne kallade henne för det, för att hon var så liten, hon var mycket mindre än sina syskon. Hon är lite knäpp för att hon sover aldrig och klättrar på gallret i buren och springer alltid i hjulet. Men hon är endå ur gullig!!
 

2013-02-04
21:34:02

Säljes!
Undrade bara om någon är interesserad av att köpa en ridhjälm?
Svart med en grå typ "andasfunktion" fram. Det är en skön horsepro hjälm som sitter bra på huvudet. Storlek 55. Finns att hämta i Norrtälje för 150 kr. Maila mig på [email protected] eller skriv en kommentar i fall du är intresserad.
 

2013-02-04
21:11:56

Utkast: Feb. 04, 2013

2013-02-03
14:55:53

Tidig vår!
Äntligen börjar snön smälta. Idag är det söndag jag har typ inget att göra efter som att jag ofta brukade åka längd skidor dom dagarna jag inte var i stallet. Men nu när snön smält är det lite svårt att åka skidor så jag tog fram cykeln och var ute och cyklade minst en halvtimme 8D. Vad har jag gjort mer idag inte så mycket... jag har tränat "lydnad" med min hund Zacke. Mer har jag inte gjort men jag ska åka och rida imorgon på min sötaste lilla Kingstone. Jag vet inte riktigt om det är bra eller dåligt att snön smälter men för det mesta är det nog bra att den smälter bort för det blir mycket lättare att träna med Kingstone och det är inte så mycket slask och kalla mornar plus att det börjar närma sig min födelse dag och sommarlovet!

2013-02-02
16:16:09

Om Kingstone...
Jag har ridit Kingstone i 5 år då han är 11 år i år och jag 12 i mars. Han är troligen 1,10 cm i mankhöjd och jag 1,50 cm lång och är allt för lång för honom men jag ska troligen få en ny häst till sommaren. Jag tränar för CE-tränare i både hoppning och dressyr tillsammans med Kingstone. Vi tävlar lite i klubben Norrtälje ryttare. Vi hoppar 50-60 cm tillsammans men har bara tävlat i 40 cm. Vi tränar LC i dressyr men ska antagligen även tävla LC dressyr i mars. Kingstone är världen underbaraste shettis!!<3

2013-02-02
15:25:16

Howrse!?
Vill bara berätta och rekommendera spelet Howrse. Det är ett super kul spel där man tar hand om/föder upp hästar. Det finns allt från shettisar till Friser eller Fransk travare, Paint Horse till Welshponnys och många många fler raser att välja mellan. På Howrse kan du skapa ett eget ridcenter eller tävlingar du kan sälja och köpa hästar och träna och tävla dina egna hästar. Jag Älskar spelet och heter wilmae. Hoppas att det låter intressant om du redan har Howrse så skicka gärna en vän förfrågan till mig eller skriv i kommentarerna vad du heter!

2013-02-02
14:37:51

Saknade häst!
Har varigt sjuk torsdag, fredag nu så har inte ridit något, men förhoppnings vis ska jag rida idag. Viktigt att Kingstone inte får stå för länge då han blir pigg efter att ha ståt tre dagar. Men jag hoppas att snön försvinner så att ridbanan blir fri att träna på igen så att men kan börja tävla igen!

2013-02-02
14:27:15

Melodifestivalen
Äntligen är Melodifestivalen 2013 igång!!